Ukratko
o nama

Zelena infrastruktura d.o.o. za zaštitu okoliša i prostorno uređenje konzultantsko je i projektantsko poduzeće koje pruža usluge u razvoju zelene infrastrukture.

O nama

Mi smo interdisciplinarni tim stručnjaka koji pruža rješenja za rastuće kompleksne izazove koje pred zajednicu postavlja imperativ održivog razvoja. Zelenu infrastrukturu d.o.o. osnovalo je početkom 2016. godine petero iskusnih stručnjaka i znanstvenika te poduzeće Oikon d.o.o., od kojeg smo sporazumom naslijedili i sve dotadašnje reference. Krenuli smo s entuzijazmom koji nas drži i dalje te timom od petnaestak stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u područjima zaštite okoliša i prirode, održivog prostornog planiranja, krajobrazne arhitekture, upravljanja okolišnim i prirodnim resursima,  te zdravstvene ekologije. Naše su vrijednosti beskompromisna kvaliteta stručnih radova, briga za osobni razvoj zaposlenika i zadovoljstvo poslovnih partnera, kao i kontinuirani napor u izgradnji održive i uključive zajednice.

VIZIJA

Biti sukreator optimalnog korištenja prostora koje suglasjem između gospodarstva, zdravog okoliša i očuvanja prirodnih vrijednosti dugoročno jamči održivi i uključivi razvoj zajednice.

MISIJA

Doprinositi održivom razvoju zajednice pravovremenim i učinkovitim rješenjima u zaštiti okoliša i prirode, održivom prostornom planiranju, krajobraznoj arhitekturi, zdravstvenoj ekologiji te upravljanju okolišnim i prirodnim resursima, uz kontinuirani razvoj proizvoda i usluga kroz znanstveno-istraživački rad, te uz intenzivno umrežavanje s drugim gospodarskim i znanstveno-istraživačkim subjektima.

Pružamo
usluge iz
područja

stručni poslovi zaštite okoliša i prirode

održivo prostorno planiranje

krajobrazna arhitektura

upravljanje okolišnim i prirodnim resursima

znanstveni projekti

zdravstvena ekologija

prof. dr. sc.

Oleg Antonić

Direktor

Višnja Šteko

mag. ing. prosp. arch., CE

Izvršna direktorica

prof. dr. sc.

Zdravko Špirić

Znanstveni direktor

Naš tim

Među 15 zaposlenika poduzeća, 4 su krajobrazna arhitekta, 3 šumara, 3 biologa, 2 fizičara, te po jedan arhitekt, geolog i inženjer kemije. Od toga, 4 su doktora znanosti (biologija, kemijsko inženjerstvo, fizika), 1 specijalist zaštite prirode i okoliša, 2 doktoranda (zaštita prirode i okoliša, upravljanje vodama), 7 ovlaštenih inženjera (ovlašteni arhitekt i krajobrazni arhitekti, ovlašteni inženjeri šumarstva, ovlašteni geolog), te 2 stručnjaka s PMP (Project management professional) certifikatom. 

Struktura zaposlenika u kojoj su podjednako zastupljeni iskusni inženjeri i voditelji projekata, seniorni znanstvenici i izvrsni mladi stručnjaci, zajedno s razgranatom mrežom vanjskih suradnika u akademskoj zajednici, omogućava nam da se razvijamo kao poduzeće temeljeno na znanju, kontinuirano povezujući znanstvene spoznaje s komercijalnom primjenom.

 

Web by eSENTIO