Ukratko
o nama

Zelena infrastruktura d.o.o. za zaštitu okoliša i prostorno uređenje konzultantsko je i projektantsko poduzeće koje pruža usluge u razvoju zelene infrastrukture.

O nama

Mi smo interdisciplinarni tim stručnjaka koji pruža rješenja za rastuće kompleksne izazove koje pred zajednicu postavlja imperativ održivog razvoja. Zelenu infrastrukturu d.o.o. osnovalo je početkom 2016. godine petero iskusnih stručnjaka i znanstvenika te poduzeće Oikon d.o.o., od kojeg smo sporazumom naslijedili i sve dotadašnje reference. Krenuli smo s entuzijazmom koji nas drži i dalje te timom od petnaestak stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u područjima zaštite okoliša i prirode, održivog prostornog planiranja, zelene infrastrukture, krajobrazne arhitekture, upravljanja okolišnim i prirodnim resursima,  te zdravstvene ekologije. Naše su vrijednosti beskompromisna kvaliteta stručnih radova, briga za osobni razvoj zaposlenika i zadovoljstvo poslovnih partnera, kao i kontinuirani napor u izgradnji održive i uključive zajednice.

VIZIJA

Biti sukreator optimalnog korištenja prostora koje suglasjem između gospodarstva, zdravog okoliša i očuvanja prirodnih vrijednosti dugoročno jamči održivi i uključivi razvoj zajednice.

MISIJA

Doprinositi održivom razvoju zajednice pravovremenim i učinkovitim rješenjima u zaštiti okoliša i prirode, održivom prostornom planiranju, zelene infrastrukture, krajobraznoj arhitekturi, zdravstvenoj ekologiji te upravljanju okolišnim i prirodnim resursima, uz kontinuirani razvoj proizvoda i usluga kroz znanstveno-istraživački rad, te uz intenzivno umrežavanje s drugim gospodarskim i znanstveno-istraživačkim subjektima.

Pružamo
usluge iz
područja

  • stručni poslovi zaštite okoliša i prirode
  • održivo prostorno planiranje
  • krajobrazna arhitektura
  • upravljanje okolišnim i prirodnim resursima
  • znanstveni projekti
  • zdravstvena ekologija
  • zelena infrastruktura

prof. dr. sc.

Oleg Antonić

Direktor

Višnja Šteko

mag. ing. prosp. arch., CE

Direktorica


 

Naš tim

Zelena infrastruktura d.o.o. okuplja interdisciplinarni tim stručnjaka (krajobrazni arhitekti, šumari, biolozi, geolozi, agronomi, geofizičari i inženjeri kemije) s višegodišnjim iskustvom u stručnim poslovima iz domene temeljnih usluga poduzeća. Struktura zaposlenika u kojoj su podjednako zastupljeni iskusni inženjeri i voditelji projekata, seniorni znanstvenici i izvrsni mladi stručnjaci, zajedno s razgranatom mrežom vanjskih suradnika u akademskoj zajednici, omogućava nam da se razvijamo kao poduzeće temeljeno na znanju, kontinuirano povezujući znanstvene spoznaje s komercijalnom primjenom.

 

Web by eSENTIO

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su bitni za rad web stranice, dok nam drugi pomažu u poboljšanju ove stranice i korisničkog iskustva (praćenje kolačića). Sami možete odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcionalnosti web stranice.